top of page

tirs. 30. nov.

|

Nærum

SNIK Klubaften om SUPERHALF - 5 x halvmaraton 5 forskellige lande over 2,5 år

Leif Vincentsen orienterer om fem herlige halvmaraton, hvor der er mulighed for at deltage i Lissabon, Prag, København, Cardiff og Valencia.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
SNIK Klubaften om SUPERHALF - 5 x halvmaraton 5 forskellige lande over 2,5 år
SNIK Klubaften om SUPERHALF - 5 x halvmaraton 5 forskellige lande over 2,5 år

Tid & sted

30. nov. 2021, 19.30 – 21.30

Nærum, Egebækvej 111, 2850 Nærum, Denmark

Gæster

Om begivenheden

SuperHalfs København, Prag, Valencia, Lissabon og Cardiff 

Udgivet September 8, 2019

Fem af verdens bedste halvmaratonløb er gået sammen for at skabe en ny international løbsserie: SuperHalfs. Den nye, innovative serie samler fem af verdens mest fantastiske halvmaratonløb under én fane med en målsætning om at promovere løb, turisme og bæredygtighed i alle byerne.Knap 100.000 deltagere forventes at løbe med i de fem ikoniske byer, når serien skydes i gang i 2020. Løberne får adgang til en ”SuperRunner”-oplevelse, som blandt andet inkluderer garanteret start, særlige startnumre med fast track-afhentning, originalt merchandise, et virtuelt SuperRunner-pas, en særlig SuperMedal, når hele serien er gennemført, og endelig chancen for at få deres navn optaget i SuperHalfs Hall of Fame.

Fem særlige byer København, Lissabon, Prag, Valencia og Cardiff er fem fantastiske byer med frem verdensklasse-events. Alle er valgt på baggrund af deres kvalitet, popularitet, beliggenhed og fokus på bæredygtighed.Deltagerne i SuperHalfs kommer til at løbe i historiske byer med unikke og hurtige ruter. Alle løb er IAAF Label-løb, og tre af dem har for nyligt afholdt verdensmesterskaberne i halvmaraton.Alle værtsbyerne tilbyder løberne en verdensklasse-oplevelse samtidig med, at de forpligter sig på en række bæredygtighedsmål. Hver enkelt event vil bestræbe sig på at reducere deres eget CO2-aftryk med et fælles mål om at blive den mest bæredygtige serie af halvmaratonløb i verden.

Et løbeeventyr Den nye serie giver løbe-entusiaster en unik mulighed for at forme deres eget løbe-eventyr og blive belønnet for deres indsats med eksklusive fordele. Det eneste, som løberne skal gøre for at starte deres rejse, er at tilmelde sig et af SuperHalfs-løbene. Efter at have gennemført det første løb i SuperHalfs-kalenderen modtager deltagerne et ”SuperPassport”, og efter hvert løb vil der blive tilføjet et e-stempel på dette personaliserede, virtuelle dokument. Al kommunikation vil være digital, og løberne har 36 måneder til at afslutte serien og blive en ”SuperRunner”.Denne serie vil skabe værdi for det internationale løbe-community og en ny, enestående mulighed for at løbe, rejse og få sjove oplevelser.

Læs mere  https://www.superhalfs.com/en/

Del denne begivenhed

bottom of page